Sonnevelt Opleidingen

Sonnevelt Opleidingen | Opleiders voor vitaal leven

Sonnevelt onderscheidt zich door opleidingen die inspireren, raken en verrijken. Persoonlijke aanpak en klassikaal onderwijs. Beste Opleider 2014, 2015 en 2016.


Sonnevelt Opleidingen Reviews

  Vreselijke ervaring!

  Ik wilde de opleiding tot kindercoach volgen en was hier erg enthousiast over. Tijdens de eerste lesdag/kennismaking werd verteld dat je na ieder les een korte verwerking moest schrijven over je ervaring en hoe je proces verloopt. Er werd nadrukkelijk gezegd dat je eerlijk moest zijn en dat het ook kon dat dingen in de les je triggeren dus dat hier zorgvuldig mee omgegaan moest worden.

  Ik schreef dat ik door mijn autisme wat last had van overprikkeling maar de les super interessant vond.

  Kort daarna werd ik gebeld door 1 van de docenten, Ada Volkers, dat ik niet binnen de opleiding paste. Zij had grote zorgen over mijn diagnoses (autisme en ptss) en vond het niet veilig kinderen aan mij toe te vertrouwen. Ik heb haar verteld dat dit een groot vooroordeel was en dat ik mijzelf en mijn behandelaar vertrouw op ons inschattingsvermogen ipv een docent die mij 1x heeft gezien.

  Het was een vervelend en emotioneel gesprek maar haar besluit (als of zij dat recht had) stond vast. Nog voordat ik een afspraak met de afdelingsleider en studiecoach was ingepland, was mijn schoolgeld al teruggestort.  Ada was zelf niet aanwezig bij dit gesprek wat alles zegt over haar professionaliteit. Ik heb uitgelegd dat ik al 10 jaar met kinderen werk en dit nooit problemen heeft opgeleverd. Dat ik geruime tijd was uitbehandeld bij de GGZ en dat ik tevens op voorhand eerlijk was geweest over mijn achtergrond en hier tijdens de intake gewoon op was aangenomen. Toch bleef de uitkomst hetzelfde en werd ik van de opleiding getrapt.  NOTE: dit is discriminatie en verboden bij de wet. Een student is nooit verplicht inzage te geven over een medisch dossier, precies om deze reden.

  Ook is Ada Volkers notabene een kindercoach die zelf met kinderen met ASS werkt. Dat zij zo makkelijk een oordeel vijlt is ronduit belachelijk en gevaarlijk.

  Zwakke punten
  Alles. 1 grote discriminatie bagger show

  Volksverlakkerij!

  In een woord verschrikkelijk!! Deze opleider biedt o.a coach opleidingen op HBO niveau aan en claimt dat ze geaccrediteerd is. Welnu, een opleiding mag je het zeker niet noemen, het is niets meer dan een simpele cursus ,die je ook in het buurthuis zou kunnen volgen. Ze claimen tevens dat artsen en reeds practiserende coaches en consultants aan hun opleidingen deelnemen. Maar niets is minder waar! De groep bestond uit kapsters en overspannen deelnemers die daar puur voor therapie zaten. De docente was niets meer dan een clownistische juf die al haar eigen persoonlijke ellende met de groep deelde onder het mom van studiemateriaal.  Als je je geld wilt investeren in een cursus met 0 waarde, waar werkgevers om lachen, ga vooral voor Sonnevelt!

  Sterke punten
  Absoluut niet. Ze zijn niet eens in staat om voor een lunch te zorgen. Dit zou je toch minstens mogen verwachten voor het geld dat je daar betaalt!

  Zwakke punten
  Ze verkopen een opleiding, maar je belandt in een groep vol gefrustreerde cursisten die therapie zoeken!

Bezoek Sonnevelt Opleidingen

Schrijf je eigen review