Reviews over Instituten

  Waardeloos instituut

  Review over Sonnevelt Opleidingen

  Waardeloze opleider, zoveel mogelijk geld binnen halen daar draait het om.\\r\\nIncompetente docenten die zelf een cursusje ontwikkelen en verkopen en doceren, te uit en te na verteld ze haar eigen rouwproces wat ook een uitgemolken verhaal is.\\r\\nmedecursisten die uit de sales komen en totaal incompetent zijn om zelfstandig aan de slag te gaan komen door t examen heen en gaan aan de slag als coach waarbij ze de client meer kwaad kunnen doen dan goed, dit laat zien dat Sonnevelt een goed geoliede pr machine is waar het uite8ndelijk draait om zoveel mogelijk geld binnen halen.\\r\\nInhoudelijk laten de opleidingen echt te wensen over, docenten hebben in een opleiding van 10 maanden niet gemerkt dat bij een cursist alle casussen v.d proefclienten en verslagen totaal uit de duim gezogen waren, zij heeft nooit 1 proefpersoon gehad!!!\\r\\nDus zodra je centen binnen zijn dan heeft Sonnevelt zn doel behaald.\\r\\nOhja en mocht je een herexamen doe \\r\\ndan mag je als cursist �100,- extra betalen.\\r\\nOhja veel v.d voorgeschreven boeken zijn onnodig en een paar komen hoe kan het ook anders, uit de pen v.d oprichter zelf, extra inkomen element.\\r\\nIk heb heel veel ontevreden voormalig cursisten gesproken dus ik weet niet waar al die goede reviews vandaan komen.\\r\\nSonnevelt zet maximaal in op beheersing en controle vd reviews.\\r\\nFontys is een veel beter instituut.\\r\\nSonnevelt nooit meer!

  Sterke punten
  Sales, reviews beheren...

  Heel slechte kwaliteit!

  Review over Sonnevelt Opleidingen

  Tijdens de opleiding Leefstijl coach was alles goed wat betreft mijn portfolio werk en de coaching gesprekken in de klas. Echter er is heel grote verschil qua niveau op het examen zelf! Tijdens de examen heb ik voor het eerst een individuele feedback ontvangen en tijdens het herexamen werd ik ongelijkwaardig en respectloos behandeld door de examinatoren. De casus was zeer complex i.v.m. andere studenten. Zeer onprofessionele opleiding. De prijs is hoog maar het is helemaal het niet waard, een grote chaos!

  Sterke punten
  Geen, wel leuke groep mede cursisten en een aardige docenten

  Zwakke punten
  Geen Hbo niveau, ongelijke behandeling, respectloze gedrag tijdens de herexamen leefstijl coach! Echt jammer dat daar zo gaat! ongelooflijk oneerlijk!

  Vreselijke ervaring!

  Review over Sonnevelt Opleidingen

  Ik wilde de opleiding tot kindercoach volgen en was hier erg enthousiast over. Tijdens de eerste lesdag/kennismaking werd verteld dat je na ieder les een korte verwerking moest schrijven over je ervaring en hoe je proces verloopt. Er werd nadrukkelijk gezegd dat je eerlijk moest zijn en dat het ook kon dat dingen in de les je triggeren dus dat hier zorgvuldig mee omgegaan moest worden.
  Ik schreef dat ik door mijn autisme wat last had van overprikkeling maar de les super interessant vond.
  Kort daarna werd ik gebeld door 1 van de docenten, Ada Volkers, dat ik niet binnen de opleiding paste. Zij had grote zorgen over mijn diagnoses (autisme en ptss) en vond het niet veilig kinderen aan mij toe te vertrouwen. Ik heb haar verteld dat dit een groot vooroordeel was en dat ik mijzelf en mijn behandelaar vertrouw op ons inschattingsvermogen ipv een docent die mij 1x heeft gezien.
  Het was een vervelend en emotioneel gesprek maar haar besluit (als of zij dat recht had) stond vast. Nog voordat ik een afspraak met de afdelingsleider en studiecoach was ingepland, was mijn schoolgeld al teruggestort.

  Ada was zelf niet aanwezig bij dit gesprek wat alles zegt over haar professionaliteit. Ik heb uitgelegd dat ik al 10 jaar met kinderen werk en dit nooit problemen heeft opgeleverd. Dat ik geruime tijd was uitbehandeld bij de GGZ en dat ik tevens op voorhand eerlijk was geweest over mijn achtergrond en hier tijdens de intake gewoon op was aangenomen. Toch bleef de uitkomst hetzelfde en werd ik van de opleiding getrapt.

  NOTE: dit is discriminatie en verboden bij de wet. Een student is nooit verplicht inzage te geven over een medisch dossier, precies om deze reden.
  Ook is Ada Volkers notabene een kindercoach die zelf met kinderen met ASS werkt. Dat zij zo makkelijk een oordeel vijlt is ronduit belachelijk en gevaarlijk.

  Zwakke punten
  Alles. 1 grote discriminatie bagger show

  Cursusgeld terug

  Review over Thuiscursus.nl

  Beste NHBO of hoe het nu ook maar heten mag. Helaas heb ik nog altijd niet mijn geld teruggekregen van een cursus die ik wel betaald heb, maar die ik niet heb kunnen volgen vanwege het faillissement. Ik begrijp dat jullie nu onder een nieuwe naam opnieuw gestart zijn, fijn voor jullie maar niet fijn voor benadeelde oud-cursisten die nog altijd op hun geld wachten. Het zou netjes geweest zijn als jullie die alsnog de mogelijkheid hadden geboden hun cursus te volgen. U zal begrijpen dat ik verder niet meer op uw aanbod zit te wachten. Mijn vertrouwen in deze organisatie is weg.
  Met vriendelijke groet,
  Eva Essakana-Groeneweg

  Sterke punten
  De lessen die ik eerder heb gevolgd waren leuk en goed

  Zwakke punten
  Pikken je geld en starten dan een nieuw bedrijf

  Volksverlakkerij!

  Review over Sonnevelt Opleidingen

  In een woord verschrikkelijk!! Deze opleider biedt o.a coach opleidingen op HBO niveau aan en claimt dat ze geaccrediteerd is. Welnu, een opleiding mag je het zeker niet noemen, het is niets meer dan een simpele cursus ,die je ook in het buurthuis zou kunnen volgen. Ze claimen tevens dat artsen en reeds practiserende coaches en consultants aan hun opleidingen deelnemen. Maar niets is minder waar! De groep bestond uit kapsters en overspannen deelnemers die daar puur voor therapie zaten. De docente was niets meer dan een clownistische juf die al haar eigen persoonlijke ellende met de groep deelde onder het mom van studiemateriaal.

  Als je je geld wilt investeren in een cursus met 0 waarde, waar werkgevers om lachen, ga vooral voor Sonnevelt!

  Sterke punten
  Absoluut niet. Ze zijn niet eens in staat om voor een lunch te zorgen. Dit zou je toch minstens mogen verwachten voor het geld dat je daar betaalt!

  Zwakke punten
  Ze verkopen een opleiding, maar je belandt in een groep vol gefrustreerde cursisten die therapie zoeken!