Reviews over Instituten

  Cursusgeld terug

  Review over Thuiscursus.nl

  Beste NHBO of hoe het nu ook maar heten mag. Helaas heb ik nog altijd niet mijn geld teruggekregen van een cursus die ik wel betaald heb, maar die ik niet heb kunnen volgen vanwege het faillissement. Ik begrijp dat jullie nu onder een nieuwe naam opnieuw gestart zijn, fijn voor jullie maar niet fijn voor benadeelde oud-cursisten die nog altijd op hun geld wachten. Het zou netjes geweest zijn als jullie die alsnog de mogelijkheid hadden geboden hun cursus te volgen. U zal begrijpen dat ik verder niet meer op uw aanbod zit te wachten. Mijn vertrouwen in deze organisatie is weg.
  Met vriendelijke groet,
  Eva Essakana-Groeneweg

  Sterke punten
  De lessen die ik eerder heb gevolgd waren leuk en goed

  Zwakke punten
  Pikken je geld en starten dan een nieuw bedrijf

  Volksverlakkerij!

  Review over Sonnevelt Opleidingen

  In een woord verschrikkelijk!! Deze opleider biedt o.a coach opleidingen op HBO niveau aan en claimt dat ze geaccrediteerd is. Welnu, een opleiding mag je het zeker niet noemen, het is niets meer dan een simpele cursus ,die je ook in het buurthuis zou kunnen volgen. Ze claimen tevens dat artsen en reeds practiserende coaches en consultants aan hun opleidingen deelnemen. Maar niets is minder waar! De groep bestond uit kapsters en overspannen deelnemers die daar puur voor therapie zaten. De docente was niets meer dan een clownistische juf die al haar eigen persoonlijke ellende met de groep deelde onder het mom van studiemateriaal.

  Als je je geld wilt investeren in een cursus met 0 waarde, waar werkgevers om lachen, ga vooral voor Sonnevelt!

  Sterke punten
  Absoluut niet. Ze zijn niet eens in staat om voor een lunch te zorgen. Dit zou je toch minstens mogen verwachten voor het geld dat je daar betaalt!

  Zwakke punten
  Ze verkopen een opleiding, maar je belandt in een groep vol gefrustreerde cursisten die therapie zoeken!