Thuiscursus

thuiscursus zelfontwikkeling

Thuiscursus voor zelfontwikkeling vanuit huis! Veel verschillende aanbieders hebben deze mogelijkheid, maar welke past het beste bij jou? Vergelijk hier eenvoudig alle aanbieders en leer meer over de thuiscursussen. Op deze manier maak je de beste keuze voor een thuiscursus. Wat voor thuiscursus wil jij gaan doen?

NTI

NTI: Studeren op jouw moment, van Cursus tot erkend HBO

Flexibel studeren, thuis of klassikaal, voor erkende diploma's. Van Cursus tot MBO, HBO of Masteropleiding. Uitstekend beoordeeld. Bekijk ons ruime aanbod.

Lees verder »
NHBO

NHBO opleidingen en cursussen - Klassikaal en Thuisstudie

Kies nu uit onze 350+ opleidingen en cursussen. NHBO biedt volwassenenonderwijs voor iedereen! Behaal je waardevolle beroepsdiploma al binnen 6 maanden.

Lees verder »
Thuiscursus.nl

1 Review

Thuiscursus.nl - Opleidingen en cursussen - Thuisstudie en Klassikaal

Kies uit meer dan 350 thuisstudies en cursussen. Altijd met 1 jaar online begeleiding, examengarantie, persoonlijke klantenservice en transparante all-in prijzen! Daarom kies je

Lees verder »
Laudius

Thuisstudie: 300 cursussen en opleidingen - Laudius

Met een thuisstudie van Laudius studeer je waar en wanneer je wilt. Gegarandeerd de voordeligste erkende thuiscursus van NL. Niet geslaagd, lesgeld terug!

Lees verder »
LOI

Opleidingen en cursussen als thuisstudie of klassikaal te volgen | LOI

Meer dan 1000 opleidingen op alle niveaus, via thuisstudie of klassikaal. Van beroepsgerichte cursus tot volledige MBO-, HBO- of masteropleiding.

Lees verder »

Wat is een thuiscursus?

thuiscursus

Thuiscursus is een cursus die u vanuit huis kunt volgen op uw computer. U heeft alleen maar een goede internetverbinding nodig en discipline. Dat is gelukkig zo gedaan! Tegenwoordig is een thuiscursus volgen een van de meest gekozen manier om jezelf verder te ontwikkelen zonder daar ergens voor naartoe hoeven gaan. Met een paar klikken heb je jezelf ingeschreven voor een cursus en kun je thuis aan de slag. Deze cursussen hebben vaak een vast tijdstip en dag dat je ze online kan volgen en zoals eerder benoemd is daar discipline voor nodig. Verder weet je ook nooit zeker welke docenten ervoor zijn aangewezen en hoe goed die zijn in hun begeleiding. Het volgen van een cursus an sich is jouw eigen verantwoordelijkheid, maar stel je voor dat er factoren zijn die zodanig invloed kunnen hebben op de cursus dat het niet meer leuk is. 

Thuiscursussen vergelijken

thuis cursusGezien er zoveel aanbod is in cursussen, zullen er ook wel verschillende methodes zijn waarop die cursussen worden gegeven. Natuurlijk is het afhankelijk van welke cursus het is en hoe lang die duurt. Een 3 delige cursus zal een hele andere inhoud en vorm hebben dan een cursus die enkele maanden duurt. Toch is het belangrijk om van tevoren te weten welke cursussen er zijn en wat de voor- en nadelen zijn. Daarom hebben wij op een rijtje gezet welke thuiscursussen beschikbaar zijn en hoe de ervaringen waren. Het kan zijn dat je hele andere verwachtingen hebt dan de voorgaande cursist had, maar stel dat je twijfelt over een bepaald onderdeel dat je hebt gelezen en je niet zeker weet hoe kwalitatief dat onderdeel is. Dan zijn er altijd wel gebruikers die daar een review over hebben geschreven. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan en kan jij de cursus kiezen die het meest bij jou past!