Mind Academy

Academy voor NLP training, opleidingen, cursussen

Erkende NLP training, opleiding en cursussen van Mind Academy in Noord-holland, Zuid-holland, Utrecht en Brabant


NLP Practitioner training

De eerste NLP opleiding die je bij Mind Acemdy kan volgen de is de NLP Practitioner training. Deze training is gericht op persoonlijke ontwikkeling en nieuwe communicatie technieken. Je ontdekt de motivatie en blokkades achter gedrag, gevoel en communicatie en je krijgt een dieper inzicht in jezelf en anderen. Hierdoor kun je met vertrouwen de juiste keuzes maken en soepeler met situaties omgaan.


NLP Master Practitioner

De tweede NLP training is de NLP Master Practitioner. Naast de integratie van je Practitioner vaardigheden, breid je je kennis uit dmv nieuwe modellen en technieken. Door o.a. je identiteit en onbewuste waarden te onderzoeken, maak je een sprong in je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Deze training geeft je een volledige ervaring van het NLP spectrum.


NLP Trainers opleiding

De derde officiële NLP opleiding is de NLP Trainers opleiding. Deze opleiding is voor NLP Masters die zich als trainer willen bekwamen. Je doet veel ervaring op in het geven van trainingen, je krijgt feedback als trainer, ontwerpt zelf trainingen en leert omgaan met verschillende trainings-situaties. Deze NLP opleiding staat onder toezicht van een ABNLP Master trainer.


Mind Academy Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Mind Academy.

Bezoek Mind Academy

Schrijf een review